حسابداری.موسسه جسابداری محیا محاسبان کاردان،انبارگردانی

انبارگردانی

 

انبارگردانی

شاید برایتان پیش آمده باشد که به فروشگاهی برای خرید مراجعه کنید، و فروشنده با عنوان کردن زمان انبارگردانی در مجموعه ی خود فروش کالایی که در انبار وجود دارد را به وقت دیگری موکول کند.

یا اینکه به خاطر انجام انبارگردانی میزان کالاهای حاضر در فروشگاه از لحاظ کمی و تنوع برند کافی و مورد رضایت نیست.

به این ترتیب در این مجال، به طور خلاصه به توصیف یکی دیگر از موارد پر کاربرد و مهم حسابداری در شرکتهای بازرگانی و تولیدی میپردازیم تا بیشتر با آن آشنا شوید.

 

براساس استانداردهای حسابداری و به منظور ایجاد اطمینان از وجود کمی و کیفی و کنترل کالاها حداقل یک بار در سال انبارگردانی در شرکت های بازرگانی و تولیدی و صنعتی صورت میگیرد.

نکات مهم:

از جمله : الصاق تگ به کالاها ، عدم ورود و خروج کارکنان در حین انبارگردانی به انبار، کنترل چیدمان کالاها، کالاهای نایاب، کالاهای کم مصرف و پر مصرف، کالاهای فاسد و معیوب، کالاهایی که به صورت امانت نزد ما هستند و سایر موارد امنیتی باید مورد بررسی قرار گیرد.

نکته :

بهتر است قبل از انجام انبارگردانی شخصی را به عنوان هماهنگ کننده ی انبار انتخاب کرده تا سرپرستی عملیات را به عهده بگیرد، تا دستورالعمل های لازم را تهیه کرده و به تایید مسئولین برساند.

تعریف تگ:

تگ کالا به برگه ای اطلاق میشود که در آن : نام کالا، محل قرارگیری کالا، و سایر مشخصات کالا روی آن درج شده است.

در آخر:

مسئول انبار تگ ها را کنترل و شمارش میکند و با لیست موجودی ثبت شده در سیستم حسابداری مقایسه کرده و در صورت صحیص بودن تایید میکند.

در صورت مغایرت برای دومین بار شمارش با حضور حسابرس و مسئول انبارگردانی صورت میگیرد تا عدد صحیح تایید شود.

در پایان کسری و اضافات به مدیریت گزارش داده شده تا سیاست های لازم انجام گیرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *